zondag 10 mei 2015

Vreemde Tellsell producten

Hallooo,

We hebben allemaal wel eens naar Tellsell zitten kijken op tv. Bij mij komt altijd één van de volgende twee gedachtes in mijn hoofd op:
- Wow, dat is best handig. Maar het werkt in het echt vast voor geen meter en het is veel te duur.
- Wat moet je daar nu mee?! Wie gaat dat kopen?!
Dusja, als ik Tellsell kijk, is het alleen om die mensen uit te lachen.

Er zijn een aantal Tellsell dingen die ik best vreemd vind. Hier een lijstje:

1. Wearable towel
We kennen allemaal het probleem van een handdoek die je om je heen wilt hangen en hij zakt af. Dusja, waarom zouden we er geen handdoekjurk van maken? Je kunt hem dragen als tuniek of als toga. Als dat niet even iets is wat ik altijd al had willen hebben...

2. Hawaii chair
Niks doen en toch afvallen? Dat willen vast een heleboel mensen. Maar of deze stoel nu zo'n goede oplossing is? Dat zitvlak draait dus in een rondje waardoor je heupen een soort hula-hula beweging maken (vandaar hawaii chair). Zo kun je dus in beweging blijven terwijl je aan het werk bent. Ja erg praktisch lijkt mij dit dus niet. En het ziet er ook nog eens debiel uit. Zoek maar eens een filmpje op.

3. Uroclub
Stel je bent als man lekker aan het golfen en opeens heb je hoge nood. Dan is dit dé oplossing! Het handvat is hol. Je kunt dus je zaakje in die golfclub steken en je behoefte doen zonder dat iemand het ziet... Uhl. 

4. Good Looking Hair
Stel je wordt kaal aan je achterkant van je hoofd, dan wil je daar natuurlijk een oplossing voor. Deze spuitbus zal het hele probleem oplossen! Spuit wat van het spul op je hoofd en je ziet er niks meer van. Yeah sure... Totdat je de verkeerde kleur koopt...

5. Better Marriage Blanket
Als je man of vrouw scheten laat in bed word je daar niet meteen heel gelukkig van. Het is ook mogelijk dat je hierdoor een slecht huwelijk hebt (natuurlijk). Deze deken biedt de uitkomst. Het product vangt de winden op (hoe dan?!).

6. Draagbare sauna
Jaja een sauna die je overal mee naartoe kunt nemen. Heel handig natuurlijk, maar waar neem je zo'n ding mee naartoe?! Ga je erin op de bus wachten?

Ja sommige van die producten zijn echt bedacht door mensen die dronken of stoned waren ofzo...

Knuf, Liza




Geen opmerkingen:

Een reactie posten